Iepazīsties - latviešu izcelsmes brazīliete, kas strādājusi ar Dženiferu Lopesu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicātes

Šogad Eirovīzijas Nacionālajā atlasē jeb šovā «Supernova» ar dziesmu «Funny Girl» debitēs kāda jauna, talantīga dziedātāja, kas dzimusi Brazīlijā, bet kuras saknes meklējamas Latvijā. Viņas vārds ir Laura Rizoto (Laura Rizzotto).

Lauras tēvs ir latvietis, kas dzimis Brazīlijā (viņa mamma savukārt ir liepājniece), bet mamma - portugāļu izcelsmes.

Lai arī 23 gadus vecā Laura latviski vēl nerunā, intervijā radiostacijai «Pieci.lv» viņa pastāstīja, ka lēnām apgūst jaunus vārdus.

Foto: publicātes

Laura dzimtajā Brazīlijā jau guvusi vērā ņemamus panākumus. Vēl pusaudzes gados viņa noslēdza līgumu ar «Universal Music Brasil» un 2011. gadā izdeva popkantri debijas albumu «Made in Rio», ko var noklausīties visās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Sekoja studijas Bērklija mūzikas koledžā Bostonā, un drīz izdots arī otrais studijas albums «Reason to Stay».

2015. gadā Laura pārcēlās uz Ņujorku, lai apmeklētu Kolumbijas universitātes maģistra mūzikas programmu, kuru veiksmīgi pabeidza 2017. gada maijā.

Zīmīgs ieraksts viņas CV ir sadarbība ar popmūzikas superzvaigzni Dženiferu Lopesu (Jennifer Lopez).

Kompānija «Sony Music» noalgoja Lauru kā portugāļu valodas konsultanti laikā, kad Lopesa gatavoja savu portugāļu valodas studijas albumu.

Konkursā «Supernova» viņa piedalās ar savu jaunāko dziesmu «Funny Girl», kurai tapis arī videoklips. Dziesma tiks iekļauta šogad gaidāmajā jaunajā EP «Amber» («Dzintars»).

Dziesma «Funny Girl» stāsta par kādu meiteni, kura iemīlas savā labākajā draugā. Viņi vienmēr kopā labi pavada laiku, taču viņas patiesās jūtas pret draugu ir kā labi glabāts noslēpums līdz brīdim, kad viņa to nolemj atklāt. Taču diemžēl tas izrādās par vēlu – draugs jau ir iemīlējies kādā citā un viņam meitene paliek vien kā draugs, kā «funny girl».

«Dziesmas videoklipā es vēlējos uzsvērt un pievērst uzmanību sievietes iekšējo sajūtu dažādībai – atainot viņas sajūtu pārpilnību, kuras viņa nespēj izpaust, kā arī parādīt viņu tādu, kādu to redz cilvēks, kurā viņa ir iemīlējusies – kā draugu vai vienkārši meiteni, ar kuru vienmēr var jautri pavadīt kopā laiku. Es vēlējos akcentēt šo dažādību, kādā mēs redzam paši sevi un kā mūs redz un uztver citi,» tā par klipu Laura.

Dziesmas video filmēts Bruklinā, Ņujorkā. Tā veidotāji ir franču-venecuēliešu izcelsmes režisors Antonijs Faure, operators un montāžas režisors Kevins Čiu un māksliniece pati.

♦️Proud to announce that my new song “FUNNY GIRL” is a semi-finalist for the Supernova 2018 Song Competition in LATVIA!♦️ Can’t wait to perform there live in February! ??Latvia... Here I come! ♥️♥️♥️ . ? by @kchiucinematography

A post shared by Laura Rizzotto (@laurarizzotto) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu