Vai Anna Krimele ir bērniņa gaidībās?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Psihoterapeite un teoloģe Anna Krimele (Lieckalniņa) ir otrā mazuļa gaidībās - tā janvāra izskaņā informē izdevums «Privātā Dzīve».

Izdevums pagājušajā nedēļā fitnesa lietotnes «MonacoFit» prezentācijas laikā novēroja, ka Krimele vēderiņu aizklājusi ar rozā šalli, tomēr ziņas par iespējamo grūtniecību nedz noliedz, nedz apstiprina.

Anna ir māmiņa meitai Annijai, kurai jau ir 16 gadi, savukārt Annas vīram, uzņēmējam Rafaelam Krimelam no iepriekšējām attiecībām ir 15 gadus veca meita un 7 gadus vecs dēls.

Pāris mija gredzenus 2016. gada vasarā, kad Annai bija 33 gadi. Sarunā ar TVNET pērnā gada nogalē Anna atzina, ka viņai bijis bail no laulībām un viņa joprojām mācās būt sieva. «Reiz man kāds cilvēks pajautāja: kāpēc es ar šīm bailēm nestrādāju? Un es pieķēros šim dzīves uzdevumam. Atklāju, ka līdzās manām bailēm soļo arī milzīga atbildība. Tā atbildība, ka, ja jā, – tad vienreiz un uz mūžu. Pa īstam un līdz kaulam. Tam ir jābūt kam tādam, kas nedrīkst sabrukt. Un šī atbildības nasta man vilkās visu dzīvi līdzi. Tad kādā lekcijā dzirdēju lektori, kura pati nesen bija apprecējusies; uz jautājumu, kāpēc jāprecas, atbildēja pavisam vienkārši: tāpēc, ka tā ir jautrāk un foršāk! Un tad es padomāju: kāpēc sarežģīt šīs lietas, uzņemoties atbildību par to, kas vēl nav noticis ar mani? Tagad gan ir,» godīga bija Krimele.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu