Aktieris Dombrovskis vasarās ASV piestrādā par apkopēju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Liepājas teātra vadošais aktieris Egons Dombrovskis, viesojoties pie Andra Kiviča raidījuma «Rampas Ugunis» atklājis, ka jau septiņas vasaras pēc kārtas dodas uz ASV piepelnīties, strādājot par apkopēju.

Dombrovskis intervijas laikā pastāstīja, ka katru vasaru viņš dodas pie drauga uz Ņūdžersiju, ASV, lai uzkoptu Latviešu biedrības nama telpas pēc meksikāņu svinībām, kas saucas «Sweet 15». «Es katru gadu braucu. Tā ir mana ķīmiskā tīrītava galvai. Atpelnu biļetes cenu,» godīgs ir aktieris.

Tāpat sarunas laikā Egons pastāstīja par bērnību, aktiera profesiju un to, ka ir atteicies no alkohola lietošanas.

Aktiera jaunākā loma ir režisora Aigara Graubas un producenta Andreja Ēķa spēlfilmā «Nameja gredzens». Filmas kopējais budžets ir 2,5 miljoni eiro, un tā tapusi ar Nacionālā Kino centra atbalstu. Filma izceļas ar iespaidīgiem kostīmiem un aksesuāriem, un vairums no tiem veidoti specifiski filmas uzņemšanai. Daļa no tiem būs aplūkojami izstādē Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, kas tiks eksponēta no 25. janvāra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu