Daugavpilieši palikuši bez «Nameja gredzena»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Vilšanās un neapmierinātība lasāma vakar un šodien sociālajos tīklos par Daugavpilī tā arī nenotikušo Aigara Graubas filmas «Nameja gredzens» pirmizrādi. «Sabojāta filmas «Nameja gredzens» pirmizrāde Daugavpilī. Filmas sākumam bija jābūt 19:00, bet ekrāns stāv tumšs un no filmas nav ne miņas,» tviterī raksta kāds Daugavpils kinoteātra «Silverscreen» apmeklētājs.

Bija plānots, ka filmas pirmizrāde notiks vienlaikus visos lielākajos kinoteātros Latvijā, tostarp arī Daugavpilī, tomēr līdz Daugavpilij filmas gala versija tā arī nenonāca.

«Kinoteātrī «Silverscreen» Daugavpilī pilna skatītāju zāle gaidīja līdz pat pulksten deviņiem vakarā, bet filmas vietā redzēja vien baltu ekrānu,» vēsta lsm.lv.

Kinoteātra pārstāvji skaidro, ka, lejupielādējot filmas failu, uzkāries serveris un vēlāk ar filmas veidotājiem sazināties vairs neizdevās.

Savukārt filmas radošās komandas pārstāvji šo situāciju sola izpētīt un sniegs komentāru vēlāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu