Tiešraide: Par «Nameja gredzenu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @lmt

Noslēdzot vienu no Latvijas vērienīgākajiem kino projektiem, šovakar, 17. janvārī, plkst. 19 pirmizrādi vienlaikus visā Latvijā piedzīvos režisora A. Graubas filma «Nameja gredzens». TVNET sadarbībā ar LMT viedtelevīziju piedāvā tiešraidē no plkst. 18:30 vērot pirmizrādes sarkanā paklāja pasākumu un aizkulises, sarunas ar filmas veidotājiem, galveno lomu tēlotājiem un radošo komandu.

Tiešraidi vadīs filmas režisors Aigars Grauba kopā ar filmas aktrisi Maiju Arvenu Ozoliņu un uz sarunām aicinās filmas galvenos varoņus - Nameja lomas atveidotāju, zviedru aktieri Edvinu Endri, kurš Latvijas skatītājiem pazīstams no seriāla «Vikingi», lietuviešu uzlecošo zvaigzni Aisti Dirzjuti un Džeimsu Blūru no Lielbritānijas. Tāpat arī filmas prezentācijā piedalīsies iemīļoti latviešu aktieri un kino nozares pārstāvji. «Nameja gredzena» viesu rindās redzēsim arī Valsts prezidentu Raimondu Vējoni.

Pēc sarkanā paklāja sarunām tiešraide turpināsies ar īsfilmu par filmas «Nameja gredzens» tapšanu.

«Nameja gredzena» prezentācija un sarkanā paklāja pasākums ar LMT atbalstu vienlaikus būs redzams filmas pirmizrādes laikā kinoteātros visā Latvijā: Rīgā, Daugavpilī, Valmierā, Cēsīs, Ventspilī, Liepājā un Kuldīgā.

Tiešraide no «Nameja gredzena» pirmizrādes pasākuma Rīgā skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā [1]. Turpat pieejamas arī unikālas filmas aizkadra epizodes - video stāsti no filmas tapšanas aizkulisēm. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijās un dalīties ar iespaidiem par filmu, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu