«Lady Bird» režisore un Mira Sorvino vairs nestrādās ar Vudiju Alenu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Kritiķu augstu vērtētās kinofilmas «Lady Bird» režisore un scenārija autore Grēta Gerviga (Greta Gerwig) intervijā izdevumam «New York Times» atzinusi, ka nožēlo sadarbību ar Holivudas veterānu - režisoru Vudiju Alenu (Woody Allen). Arī amerikāņu aktrise Mira Sorvino paziņojusi, ka ar Alenu vairs nestrādās. Šādi paziņojumi saistīti ar aktualizēto skandālu, kurā režisors apsūdzēts savas pameitas seksuālā izmantošanā.

Atgādinām, ka pirms pāris gadiem Alena kopdzīvē ar aktrisi Miu Farovu (Mia Farrow) adoptētā meita Dilana (Dylan Farrow) pirmo reizi publiski atklāja informāciju par piedzīvoto seksuālo varmācību bērnībā. Dilana laikrakstā New York Times publicēja atklātu vēstuli, kurā detalizēti aprakstīta Alena seksuālā varmācība pret tolaik septiņus gadus veco adoptēto meitu. Alens šīs apsūdzības noliedz.

Abas aktrises atsevišķās intervijās paziņoja, ka vairs nestrādās ar Alenu. Gerviga un Alens savulaik kopā strādāja 2012. gada romantiskajā komēdijā «Romai - ar mīlestību» («To Rome With Love»).

Mira Sorvino
Mira Sorvino Foto: Vida Press
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu