Kendala Dženere pārsteidz pavisam savādā izskatā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/AFP/Scanpix

Amerikāņu populārākās ģimenītes locekle Kendala Dženere, ierodoties uz «Zelta globusu» apbalvošanas ceremoniju, ar savu neierasto izskatu raisīja jautājumu - vai daiļā modele veikusi lūpu palielināšanas operāciju?

Dženere uz sarkanā paklāja pārsteidza ne vien ar savu skaisto kleitu, kas atbilda vakara etiķetei vilkt tikai melnu apģērbu, bet arī ar neierasti apjomīgām lūpām.

Aktīvākie sociālo tīklu lietotāji pauda uzskatu, ka šis ir pēdējais centiens, kā novērt uzmanību no Kendalas jaunākās māsas Kailijas Dženeres iespējamo grūtniecību, par kuru mēļo kopš pērnā gada septembra. Pati Kendala par «uzpumpētajām» lūpām publiski nav izteikusies.

Jau vēstīts, ka Holivudas zvaigznes šogad «Zelta globusu» ceremonijā izlēma demonstrēt savu nostāju pret seksuālu uzmākšanos un izmantošanu, tērpjoties melnos vakartērpos.

Vairāk nekā 300 aktrises, režisores, scenāriju autores un citas izklaides biznesa pārstāves sākušas kampaņu cīņai pret seksuālu uzmākšanos Holivudā un citās darbavietās ASV. Izveidotā iniciatīva «Time's Up» tika pieteikta laikrakstā «The New York Times», un to ir atbalstījušas tādas aktrises kā Natālija Portmane, Emma Stouna un Rīza Viterspūna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu