Radio «Naba» noslēdz gadu ar top 100 dziesmām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto/Radio NABA

Piektdien, 29. decembrī, no plkst. 10:00 Latvijas Radio 6 – LU radio «Naba» FM 95,8 piedāvās tradicionālo aizejošā gada aktuālāko kompozīciju apkopojumu «Top 100», kas veidots atbilstoši radio klausītāju balsojumam visa 2017. gada laikā.

Radio «Naba» ir vienīgais radio Latvijā, kas piedāvā tik plašu un daudzveidīgu jaunākās mūzikas topu gada noslēgumā, vienuviet apkopojot svaigākos un klausītāju novērtētākos skaņdarbus. Programma būs klausāma FM 95,8 Rīgā un tās apkārtnē, bet visur citur portālos naba.lv, LSM.lv un mobilajās lietotnēs.

www.naba.lv

Kā ierasts, gada pēdējā darbadienā tiks atskaņotas Radio «Naba» 2017. gada klausītāju 100 iecienītākās dziesmas, kas pabijušas Radio NABA «Top 25» un «Top 10 LV». Ar populārāko kompozīciju simtnieku iepazīstinās Radio NABA mūzikas instruktori Jānis Vuguls, Jānis Kazulis, Eduards Ozoliņš un Atis Žagars.

Radio «Naba» «Topi» ēterā skan katru nedēļu piektdienās, ik reizi tajā tiek iekļautas līdz pat desmit jaunām kompozīcijām. «Top 10 LV» apkopotas jaunākās Latvijas izpildītāju kompozīcijas, savukārt «Top 25» paredzēts ārvalstu melodijām. Radio «Naba» «Topu» šogad vadīja Atis Žagars, dažkārt piedaloties Eduardam Ozoliņam un Kasparam Eglītim.

Piektdien līdz pl. 15.00 klausītāji varēs piedalīties prognožu spēlē, mēģinot noteikt tās trīs kompozīcijas, kas ieņems visaugstākās vietas šajā topā. Prognozēt topa spici iespējams naba.lv. Seši pareizo atbilžu iesniedzēji prognozētāji saņems īpašas Radio «Naba» un NABAMUSIC balvas.

«Naba» topos 2017. gada laikā kopā pabijušas 392 aktuālas kompozīcijas, no kurām vairāk nekā 30% ir Latvijas izpildītāju darbi. Kopā par kompozīcijām klausītāji atdevuši gandrīz 33 tūkstošus balsu. Topā pārstāvētas dažādu stilu kompozīcijas, kā arī plašs valstu un valodu spektrs. Apkopojot rezultātus, tiek ņemts vērā balsu skaits, vieta un tas, cik nedēļas kompozīcija atradusies topa sarakstā.

2016. gadā Radio«Naba» klausītāju atzītākā ārvalstu mākslinieku dziesma bija Moby & The Void Pacific Choir izpildītā «Are You Lost In The World Like Me?», savukārt no Latvijas izpildītājiem – «Židrūns» ar «Varat cerēt».

29. decembrī Radio NABA instruktori darbu sāks plkst. 10:00, bet gada vispopulārāko dziesmu pirmais desmitnieks būs dzirdams ap plkst. 17:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu