Kailums joprojām aktuāls! TOP 10 gada pikantākie slavenību tērpi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/EPA/Scanpix

Tas, ka slavenības uz dažādiem pasākumiem ierodas pikantos un atkailinošos tērpos, nav nekāds jaunums, tomēr liela daļa pasaules zvaigžņu turpina šādā veidā piesaistīt uzmanību. Vislabāk tas izdodas realitātes šova «Keeping Up With The Kardashians» dalībniecēm. Aplūko 10 gada pikantākos tērpus!

 
Modele Bella Hadida.
Modele Bella Hadida. Foto: AP/EPA/Scanpix

Bella Hadida

Amerikāņu modele Bella Hadida 2017. gada labdarības pasākumu «amfAR» Kannās apmeklēja teju caurspīdīgā modes dizainera «Ralph & Russo» tērpā.

 
TV šovu zvaigzne Kailija Dženere.
TV šovu zvaigzne Kailija Dženere. Foto: EPA/AP/Scanpix

Kailija Dženere

Realitātes šovu zvaigzne Kailija Dženere uz 2017. gada ikgadējo Metropolitēna mākslas muzeja Tērpu institūta labdarības pasākumu «Met Gala» ieradās caurspīdīgā modes zīmola «Balmain» tērpā, kas atsedza viņas auguma aprises.

 
TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana.
TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana. Foto: Vida Press

Kima Kardašjana

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana nereti izvēlas pikantus tērpus, tomēr viens no gada izteiksmīgākajiem un drosmīgākajiem bija tērps, kuru viņa vilka Ņujorkas modes nedēļas laikā. Dodoties uz kādu ballīti, Kardašjana bija tērpusies melnā zīmola «Gucci» tērpā ar izteiksmīgiem izgriezumiem, kurus kopā satur vien plānas auduma strēmeles.

 
Modele Ešlija Greiema.
Modele Ešlija Greiema. Foto: Vida Press

Ešlija Greiema

Lai arī Ešlija Greiema ir lielo izmēru modele, tas viņu neattur tērpties izaicinošos un pikantos tērpos. Saņemot amerikāņu izdevuma «Harper's Bazaar» gada sievietes titulu, Greiema bija tērpusies caurspīdīgā melnā kleitā.

 
Modele Emīlija Rataikovski.
Modele Emīlija Rataikovski. Foto: Vida Press

Emīlija Rataikovski

Arī modele Emīlija Rataikovski ir viena no tām sievietēm, kura nereti dodas sabiedrībā pikantos tērpos, kā arī sociālajos tīklos publicē kailfoto. Apmeklējot kādu ballīti Ņujorkā, Rataikovski pārsteidza ar kleitu, kuras sānā ievērojams izgriezums.

 
Modele Bella Hadida.
Modele Bella Hadida. Foto: Vida Press

Bella Hadida 2

Ierodoties uz ballīti kādā no Ņujorkas naktsklubiem, amerikāņu modele Bella Hadida pārsteidza ar caurspīdīgu sietiņkleitu, ko radījis modes dizainers Aleksandrs Vangs. Kailās krūtis Hadida piesedza ar melnu izolācijas lenti.

 
Modele Vinija Hārlova.
Modele Vinija Hārlova. Foto: Vida Press

Vinija Hārlova

Kanādiešu izcelsmes modele Vinija Hārlova, kurai diagnosticēta vitiligo slimība, izdevuma «Glamour» balvu pasniegšanas ceremoniju 2017. gadā apmeklēja īpaši pikantā tērpā, kas parādīja ne tikai viņas krūtis, bet arī slaidās kājas.

 
Modele Kendala Dženere.
Modele Kendala Dženere. Foto: Vida Press

Kendala Dženere

Metropolitēna mākslas muzeja Tērpu institūta labdarības pasākums «Met Gala» ir viena no tām ballītēm, uz kurām slavenības dodas ekstravagantos tērpos. Arī realitātes šovu zvaigzne Kendala Dženere nav izņēmums. Modele pasākumā ieradās modes nama «La Perla» darinātā tērpā, kas pilnībā atsedza viņas ķermeni ne tikai no priekšpuses, bet arī no aizmugures.

 
Dziedātāja Dženifera Lopesa.
Dziedātāja Dženifera Lopesa. Foto: Vida Press

Dženifera Lopesa

27. aprīlī Maiami norisinājās «Billboard Latin» mūzikas balvu pasniegšanas ceremonija, ko apmeklēja arī amerikāņu dziedātāja Dženifera Lopesa. Mūziķe pasākumā ieradās pikantā tērpā ar izgriezumiem, kas atsedza viņas auguma aprises.

 
Modele Stella Maksvela.
Modele Stella Maksvela. Foto: Vida Press

Stella Maksvela

Zīmola «Victoria's Secret» modeles ir jau pieradušas publiski izrādīt kailumu, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka viņas to dara arī uz «sarkanā paklāja». Stella Maksvela, ierodoties uz zīmola ballīti Šanhajā, bija tērpusies caurspīdīgā sudrabkrāsas kleitā, nekautrējoties no tā, ka viņas miesu var aplūkot visi, kas vēlas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu