Šakira atceļ koncertturneju, problēmas ar balss saitēm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kolumbijas popmūzikas zvaigzne Šakira (Shakira) trešdien atcēla savas pasaules koncertturnejas atlikušo daļu, jo viņai ir radusies problēma ar balss saitēm, bet sacīja, ka cer atgriezties uz skatuves nākamā gada jūnijā.

«Kaut gan ļoti cerēju, ka spēšu laikus izārstēt balss saites, lai atsāktu turneju janvārī, pēc daudzu variantu izskatīšanas esmu samierinājusies ar to, ka šai vainai vienkārši vajag vairāk laika un aprūpes, lai atveseļotos,» Šakira paziņoja savā interneta vietnē.

Šakira novembrī atcēla savas turnejas «El Dorado World Tour» Eiropas daļu.

Viņa trešdien pauda cerību, ka nākamā gada jūnijā varēs atsākt šo turneju ar koncertiem Eiropā, ASV un Latīņamerikā. Pašlaik tiek plānots to noslēgt 6. septembrī ASV Kalifornijas štata Sanhosē pilsētā.

«Es jūtu līdzi jums visiem, kas iepriekš izplānojāt došanos uz šiem šoviem un bijāt tik pacietīgi, kad man vajadzēja laiku, lai kopā ar ārstiem izlemtu, kā rīkoties vislabāk,» teikts Šakiras paziņojumā viņas vietnē.

«Tiešām nespēju vien sagaidīt jūniju!» viņa piebilda. «Apsolu atdot jums sevi visu un vēl vairāk no brīža, kad uzkāpšu uz skatuves, un skaitu dienas līdz izrādei!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu