Mamma par Kristapa Porziņģa istabu: «Tur droši vien kaklu var nolauzt!»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ņujorkas «Knicks» latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis (22) Otrajos Ziemassvētkos jeb 26. decembrī kopā ar brāļiem Jāni un Mārtiņu sagaidījuši ciemos savus vecākus Tāli un Ingrīdu.

Porziņģu brāļi mammu un tēti uzņēmuši savos šikajos Manhetenas apartamentos, no kuriem paveras izcils skats uz naksnīgo Ņujorku. Lai gan pats dzīvoklis izskatās tīrs un kārtīgs, Kristaps mammai uzreiz paziņoja – tu negulēsi manā istabā, uz ko viņa atbildēja: «Tad es gan gribu ieiet, jo tev tur droši vien kaklu var nolauzt!»

Pirmos Ziemassvētkus Kristaps Porziņģis svinēja kopā ar brāļiem, pie eglītes atverot dāvanas.

Kā jau ziņots, par Latvijas šī gada labākajiem sportistiem tika atzīti basketbolists Kristaps Porziņģis un tenisiste Aļona Ostapenko.

Porziņģis Latvijas gada labākā sportista balvu saņēmis otro gadu pēc kārtas, bet Ostapenko šī ir pirmā valsts labākās sportistes balva karjerā.

Porziņģis šogad turpina priecēt basketbola līdzjutējus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) laukumos un ved pretī uzvarām Ņujorkas «Knicks» komandu. Tāpat viņš bija Latvijas izlases līderis septembrī aizvadītajā Eiropas čempionātā, kurā latvieši izcīnīja piekto vietu.

Porziņģis šosezon 24 spēlēs vidēji guvis 25,5 punktus, būdams NBA astotais rezultatīvākais spēlētājs. Tāpat viņš vienā spēlē bloķējis 2,1 metienu, kas ir trešais labākais rādītājs līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu