«Avots» laiž klajā noderīgu grāmatu visiem pārdevējiem - «SPIN pārdošana»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: avots.lv

Izdevniecība «Avots» laidusi klajā noderīgu grāmatu visiem pārdevējiem, šā gada «Riga Business Forum» viesa Nīla Rekhema (Neil Rackham) grāmatu «SPIN pārdošana» («Spin Selling»).

Šī grāmata ir pirmā publikācija, kas tapusi, balstoties uz visvērienīgāko izpētes projektu, kāds jebkad īstenots pārdošanas prasmju jomā. Tajā rodams svaigs skatījums uz lielāka apjoma pārdošanu un nepieciešamajām personības iezīmēm, kas būs stūrakmens sekmīgai karjerai šajā jomā.

Ietverts arī tests sevis izvērtējumam, kā arī viegli uztveramas paskaidrojošas shēmas un ilustrācijas.

Nīls Rekhems ir pasaulē pazīstams un augstu vērtēts eksperts un radošs domātājs pārdošanas un mārketinga jautājumos. Organizācijas «Huthwaite.Inc» prezidents. Viņa organizācija veic pētījumus, konsultē un rīko seminārus vairāk nekā 200 tirdzniecības organizācijām pasaulē, tostarp Xerox, IBM u.c. Viņa akadēmiskā izglītība sakņojas pētījumu psiholoģijā. Šefīldas Universitātē, Anglijā, viņš sāka pētīt pārdošanas efektivitāti. kas gala iznākumā noveda pie SPIN.

Foto: avots.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu