Klajā nāk jauna Andras Manfeldes grāmata «Kurš no mums lidos?»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dienagramata.lv

Apgādā «Dienas Grāmata» klajā nācis rakstnieces Andras Manfeldes darbs «Kurš no mums lidos?», kurā iestrādātas arī pašas autores ilustrācijas, informē izdevniecībā.

Karostas nomalē pie jūras dzīvo trīs bērni - Fēliksa, Dodō un Ķī. Kādā pavasara rītā uzrodas tik bieza migla, ka pat pirkstu gali nav ieraugāmi. Kad biezā dūmaka izklīst, viņu skaistākās ēkas — Katedrāles — vairs nav. Bērni dodas to meklēt un atrod trīs brīnumstikliņus. Caur tiem var redzēt ļoti dīvainas lietas. Ceļā viņiem jāsastop gan Skumju Princese, gan Dusmu Dāma, jābrīnās par Tukšrosības Kundzīti un jābēg no Spēļu Spokiem. Tilta Putns viņus izglābj, tomēr, lai uzzinātu, kurš no mums lidos, jālasa viss stāsts.

www.dgramata.lv

«Lasot šo grāmatu, devos ceļojumā, kurš man ļāva brīnīties un aizrauties tā, kā man, pieaugušajai, jau kādu laiku nebija gadījies,» tā par grāmatu dzejniece un tulkotāja Ingmāra Balode.

Foto: dienagramata.lv
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu