Hokejista Saulieša sieva rīkos skaistumkonkursus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Freibergs

Latviešu hokejista Kaspara Saulieša sieva, divu meitiņu māmiņa, uzņēmēja Katrīne Sauliete pasludināta par biedrības «Elite Beauty Queens» Latvijas nacionālās atlases direktori pasaules līmeņa skaistumkonkursiem, proti, «Ms. Elite Beauty Queen», «Mrs. Elite Beauty Queen», «Ms. Plus Size Elite Beauty Queen», «Super Model Elite Beauty Queen», «Children Elite Beauty Queen».

Biedrības «Elite Beauty Queens» rīkotie pasaules līmeņa skaistumkonkursi notiks dažādās pasaules valstīs, bet kā pirmais tiek rīkots «Mrs. Elite Beauty Queen» Latvijā, 2018. gada jūnijā.

«Uz visiem konkursiem notiks atlases. Pavasarī Latvijā notiks konkursi bērniem un modeļiem. Šoreiz sacensība notiks Latvijas mērogā, bet, sākot ar 2019. gadu, uz mūsu rīkotajiem konkursiem bērniem un modeļiem uz Latviju brauks arī citu valstu pārstāvji,» stāsta Katrīne, kura savulaik pati piedalījusies dažādos pasaules līmeņa skaistumkonkursos.

«Man liels prieks būt jūsu komandā. Jūs man jau patīkat! Es gribētu būt uzbrucējs,» saņemot biedrības «Elite Beauty Queens» sertifikātu, sacīja divu meitiņu māmiņa.

Zīmola «Elite Beauty Queens» valdes priekšsēdētājs ir Mainots Vecvagars, kurš jau vairākus gadus veiksmīgi darbojas Indijā, Bulgārijā, Turcijā. «Man liels prieks par to, ka Katrīne ir mūsu komandā. Mums nacionālie direktori ir trīsdesmit pasaules valstīs. Pulciņš strauji paplašinās! Esmu pārliecināts, ka Katrīne būs lielisks spēlētājs šajā draudzīgajā saimē. Protams, šeit netrūkst konkurences, bet Katrīne jau ir izvēlējusies būt par uzbrucēju, tātad – no cīņas nebaidās,» saka Mainots Vecvagars.

«Elite Beauty Queens» direktores ir Zanda Panava – skaistumkopšanas speciāliste, piedalījusies kā Latvijas pārstāve skaistumkonkursos visā pasaulē, un Dina Ikauniece - radošu projektu un loģistikas menedžere, fotogrāfe, darbojas kā pasākumu un šovu režisoru asistente, bijusī Valsts Ieņēmumu dienesta Muitas kriminālpārvaldes darbiniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu