Aktrise Lupita Njongo aizrāvusies ar dejošanu ap stieni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Oskarotā Kenijas aktrise Lupita Njongo, kura pasaules slavu ieguva, piedaloties Holivudas filmā «12 gadi verdzībā», sākusi nodarboties ar jaunu hobiju – dejošanu ap stieni.

34 gadus vecā aktrise nolēmusi apgūt šo mākslu pēc kāda Ņujorkas striptīza kluba apmeklējuma. «Es biju ļoti šikā klubā. Tas bija neticami seksīgi, un nolēmu, ka arī gribu iemācīties, kā to darīt. [..] Man patīk izmēģināt jaunas lietas,» intervijā žurnālam «Vogue» pastāstīja Njongo.

Lai gan apgūt dejošanu ap stieni nebūt nav viegli, sagatavošanās Nakias lomai gaidāmajā filmā «Black Panther» viņai ar kolēģiem ir bijusi īpaši grūta – komandai sešu nedēļu garumā bija intensīvi jātrenējas četras stundas dienā.

«Čedviks Bosmans [filmas «Black Panther» galvenās lomas atveidotājs – red. piez.] uz mūsu treniņiem pat bija uzaicinājis bundzinieku, tas bija tik stilīgi – uzreiz tika mainīta iekšēja ritma sajūta. [..] Manis atveidotais tēls cīnās, izmantojot visu: ieročus, šķēpus, asmeņus, kurpes un stiklu.»

Paredzēts, ka «Black Panther» uz lielajiem kino ekrāniem nonāks 2018. gada februārī.

Kā zināms, aktrise redzama arī kinolentēs «Lego Star Wars: The Force Awakens» un «Star Wars: The Last Jedi» un dzirdama animācijas filmā «The Jungle Book».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu