Maligins neilgi pirms nāves atklāja, kā vēlas pavadīt Ziemassvētkus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Dienu pirms «Olainfarm» līdzīpašnieka Valērija Maligina nāves viņš kopā ar sievu Elīnu apmeklēja Uzņēmēju balli 2017. Izdevuma «Vakara Ziņas» jaunākajā numurā publiskota pēdējā saruna ar uzņēmēju. Nekas neliecināja, ka viņa dzīve pēc pāris stundām aprausies...

Kā novēroja «Vakara Ziņas», Elīna un Valērijs burtiski staroja - neskatoties uz medijos izskanējušām runām, ka pāri piemeklējušas attiecību problēmas, viņi baudīja dejas, apskāvās un skūpstījās.

Maligins izdevumam pastāstīja, ka ir priecīgs būt kopā ar Elīnu ne tikai laulībā, bet arī darbavietā, sakot, ka ir apmierināts ar kompānijas rezultātiem. Tiesa gan, šīs nedēļas sākumā uzņēmuma valde paziņoja, ka Elīna Maligina ir atbrīvota no «Silvanols» valdes priekšsēdētājas amata.

Tāpat Maligins šos Ziemassvētkus bija vēlējies pavadīt ārpus Latvijas, kādā siltā un eksotiskā zemē kopā ar sievu.

Jau vēstīts, ka uzņēmēja Valērija Maligina dzīve aprāvās viņa Jūrmalas privātmājā 9. decembrī. Viņš bija 52 gadus vecs. Valērijam no iepriekšējām attiecībām ir trīs meitas un mazdēls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu