Ar kādām slavenībām izklaidējas Porziņģa draudzene Bembija?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/bambie_girl

Pagājušajā nedēļas nogalē medijus pāršalca ziņa, ka latviešu basketbolistam un NBA kluba Ņujorkas «Knicks» spēlētājam Kristapam Porziņģim uzradusies jauna simpātija - krievu izcelsmes modele Bembija. Porziņģis nav vienīgā plaši pazīstamā persona, ar kuru izklaidējas daiļava.

Bembija sociālajā vietnē «Instagram» regulāri publisko fotogrāfijas, kurās redzama ne tikai viena pati, bet arī dažādos pasākumos.

The wedding ceremony was amazing, congrats to Lana and Justin???????

A post shared by B A M B I (@bambie_girl) on

Modele reiz satikusi krievu reperi Timati, tāpat viņa apmeklējusi latviešu izcelsmes modeles Lanas Zakocelas kāzas un pozējusi kopā ar modeli Džeju Alvaresu, apakšveļas modeli Devinu Brugmenu, dziedātāja Džastina Bībera oficiālo dīdžeju Teju Džeimsu, ukraiņu izcelsmes horeogrāfu Makaru Kiļivņiku un daudziem citiem sava amata profesionāļiem.

Birthday girl @devinbrugman ❤️

A post shared by B A M B I (@bambie_girl) on

Kā zināms, mediju uzmanību Bembija piesaistīja pēc 6. decembra vakara, kad baudīja Porziņģa sabiedrību kādā Ņujorkas naktsklubā. Abi pēc tam devušies prom kopīgā automašīnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu