«Savādi gan!» komiķu komanda gatavojas decembra šoviem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Jau kādu laiku aktīvi top Jaungada šovs «Savādi gan!», kurā atkal vaigā skatīsim savulaik iemīļotos TV komiķus. Uz skatuves Baiba Sipeniece-Gavare ar Valteru Krauzi, tāpat kā pirms 18 gadiem, iejutīsies vecīšu lomās, atveidojot Dzintru un Artūru, kas tolaik tautai bija tik ļoti mīļi un gaidīti tēli.

Šobrīd, ievērojot šova labākās tradīcijas, notiek aktīva gatavošanās, tiek filmēti skeči un parodijas, ko cilvēki šova norises vietās varēs redzēt video formātā. Kā atklāj šova veidotāji, viens no tiem vēstīs, kā ekstrasensu cīņās tiek atmaskoti oligarhi.

Jau 27. decembrī jaunais šovs būs skatāms Latgales vēstniecībā «Gors», 28. decembrī Valmieras Kultūras centrā, 29. decembrī – Jelgavā, Zemgales olimpiskajā centrā, 30. decembrī – Liepājas Olimpiskajā centrā, bet 31. decembrī – atjaunotajā VEF Kultūras pilī.

Atgādinām, ka šogad «Savādi gan!» svin pilngadību – 18 gadus. Atceroties, kā bija toreiz un kā būs tagad, Baiba Sipeniece-Gavare teic: «Viss, ko agrāk darījām, bija labi un pareizi. Arī tagad būtu grēks klusēt, neko nedarīt, tāpēc metīsimies iekšā ar lielu joni, jo pašreizējā situācija un apstākļi mums neļauj apstāties, iesūnot, stāvēt dīkā un klusēt. Jo tie prototipi ir tik spilgti, ka prasīties prasās, lai viņus atkal uzliek uz skatuves. Tāpēc nāciet un skatieties, un nebūsiet vīlušies!»

Katrā pilsētā gaidāmi dažādi mākslinieku sastāvi, taču pagaidām viesmākslinieku vārdi tiek turēti noslēpumā.

Savukārt 29. decembrī Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā uz skatuves kāps grupas «Eolika», «DaGamba», «Pērkons», «Opus pro», «Rīgas Viļņi», dziedātāji Samanta Tīna, Normunds Rutulis, «Jauno Jāņu orķestris» u.c. mūziķi.

Biļetes uz šovu var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā: www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu