«Mesa» izdod otro albumu, ienākumus ziedo labdarībai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dienas gaismu ieraudzījis Gata Irbes projekta «Mesa» otrais studijas albums «II». Albuma digitālo versiju ir iespējams pasūtīt «Mesa» un Ziedot.lv organizētajā labdarības kampaņā «Mēs ar Mesa» mājaslapā www.mesarmesa.lv. Albums fiziskajā versijā kompaktdiskos tiks izdots 14. decembrī.

Albumā iekļauto visu skaņdarbu muzikālais producents ir Arstarulsmirus, un ierakstu tapšanā ir piedalījušies arī vairāki viesmākslinieki – Renārs Kaupers, Arstarulsmirus, Intars Busulis, etnoapvienība «Tautumeitas», koris «Pa saulei» un citi. Kopumā digitālais albums sastāv no 8 kompozīcijām, kurām fiziskajā versijā pievienosies vēl 2 jauni skaņdarbi.

Šodien atklāta interneta vietnes jaunā versija www.mesarmesa.lv, kurā var iegūt abu «Mesa» studijas albumu – gan pirmā, gan jaunākā - digitālās versijas apmaiņā pret ziedojumu. Pilnīgi visi 100% iegūtie ienākumi ar organizācijas «Ziedot.lv» tehnisko un juridisko atbalstu tiks ziedoti bērnu ar kustību traucējumiem rehabilitācijai centrā «Poga». Kopš pērnā gada maija ar «Mesa» pirmo albumu un «Ziedot.lv» citām kampaņām kopumā tika savākti līdzekļi šīs programmas 55 bērnu ārstēšanai. Palīdzības sniegšanai «Mēs ar Mesa» kampaņā kopumā apzināti vēl 39 bērni, un viena bērna rehabilitācija vidēji izmaksā 1700 eiro. Mājaslapā var sekot līdz saziedotajam apjomam un bērnu skaitam, kam palīdzēts. Jaunajā mājaslapas versijā ir pievienota jauna iespēja katram apmeklētājam arī ziedot kādam konkrētam bērnam no visiem 39, kam aizietu par studijas albumu noziedotie līdzekļi.

Foto: Publicitātes

«Esmu jau vairākkārt uzsvēris, ka savu dzīvi nevaru iedomāties bez kustības, tāpēc šīs kampaņas mērķis ir kā tieša atbilde mūsu gribai palīdzēt tiem, kam vajadzīgs atbalsts. Un es gribētu aicināt visus apzināties savu veiksmi un dot tiem, kuriem varbūt dzīvē nav paveicies tik daudz,» tā par šo kampaņu teic projekta autors Gatis Irbe.

Jāpiebilst, ka arī otrā «Mesa» studijas albuma vāciņa noformējuma autors ir viens no mūsdienu izcilākajiem Latvijas gleznotājiem Paulis Postažs.

Albums šeit: mesarmesa.lv

Pirms nedēļas «Mesa» prezentēja arī savu pirmo šā albuma vēstnesi «Divas pasaules», kas ir ierakstīts, piedaloties korim «Pa saulei».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu