Diāna Kubasova atgriezusies Latvijā - atradusi jaunu hobiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/dianakubasova/

Par Eiropā skaistāko sievieti kronētā Diāna Kubasova, kura jau kopš vasaras beigām atkal dzīvo Latvijā, intervijā ar žurnālu «Privātā Dzīve» pastāstīja, ka pašlaik likusi pie malas modeles karjeru un dalību skaistumkonkursos, lai pievērstos saviem projektiem.

«Lai man šāda karjera būtu, regulāri jādzīvo ārzemēs. Tā kā esmu nolēmusi pārsvarā būt Latvijā, tas īsti nav iespējams. Latvijā šis tirgus ir ļoti mazs. Tāpēc izvēlos fotografēties Rīgas skaistajās ieliņās savam blogam. Arī tā pasaulei varu parādīt ne tikai vietējo, bet arī starptautisko modi. [..] Tagad vēlos attīstīt savu blogu un «YouTube» kanālu. Blogošana modes jomā ir nākamais loģiskais solis pēc modeles karjeras,» izdevumam atklāja skaistule.

Jau ziņots, ka skaistumkonkurss «Miss Europe 2017» šogad norisinājās Dienvidkorejas galvaspilsētā Seulā. Diāna konkursā ieguva pirmo vietu, uzreiz aiz sevis atstājot skaistules no Vācijas un Ukrainas.

2016. gada uzvarētāja Diāna Starkova no Francijas Kubasovai galvā lika kroni, kura vērtība bija apmēram 350 tūkstoši eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu