Šarmantā Iveta Vējone ar sirsnīgu uzrunu atklāj «Laimas» labdarības namiņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piektdien, 24.novembrī, durvis vēris «Laimas» labdarības namiņš, kas jau sesto gadu pēc kārtas aicina Latvijas iedzīvotājus un viesus piepildīt Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu sapņus par sen kārotām Ziemassvētku dāvanām. Uz namiņa atklāšanas pasākumu bija ieradusies arī pirmā lēdija - Iveta Vējone.

Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa kundze Iveta Vējone, rādot piemēru un izsakot aicinājumu citiem, pirmā izvēlējās bērnu radīto kartīti no «Laimas» labdarības namiņa un sarūpēs dāvanas Anspoku trīs bērnu ģimenei.

«Ziemassvētki kā bērniem, tā pieaugušajiem ir laiks, kas liek ne tikai noticēt, bet arī pašiem radīt brīnumu sev un saviem tuvajiem. Tomēr ir daudzas ģimenes, kurām ir nepieciešama mūsu palīdzība Ziemassvētku sapņu piepildīšanā. Man ir patiess prieks jau trešo gadu piedalīties šajā sirsnīgajā projektā un es ticu, ka šogad mēs kopīgiem spēkiem spēsim iepriecināt vēl vairāk bērnu sirsniņas visā Latvijā,» dalās Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone.

Pateicoties Latvijas iedzīvotāju un viesu atsaucībai, kopš 2012. gada «Laimas» labdarības namiņā iepriecināti vairāk nekā 3 700 bērnu visā Latvijā, bet šogad kopīgiem spēkiem svētku prieku plānots ienest 1 600 bērnu sirdīs. Lai gan daudzi bērni vēlas Ziemassvētkos saņemt modernās viedierīces, tomēr starp izteiktajām vēlmēm ir arī tādas lietas kā uzvalks izlaidumam, brilles redzes uzlabošanai, akvārijs ar zivtiņām, bruņurupucis, biļetes uz operu, kā arī skolas somas, ziemas apģērbs un apavi, kā arī daudz citas sirsnīgas vēlmes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu