Aktrise Elita Kļaviņa: Valsts tiek apzagta - ieslēdz TV un redzi tās melīgās sejas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

Jaunā Rīgas teātra (JRT) aktrise Elita Kļaviņa (51), kura ir precējusies ar turīgo Amerikas latvieti, advokātu Filipu Kļaviņu, intervijā ar žurnālu «Ieva» pastāstīja, ka novērtē to, ka ir finansiāli nodrošināta, taču arī nepārvērtē to.

«Pēc būtības cilvēkam daudz nevajag, vajadzīgs darbs, mīlestība un bērni. Es nepārvērtēju naudas nozīmi. Bet brīnišķīgi, ka par to nav katru dienu jādomā, jo tās trūkums var sabendēt attiecības un dzīvi.

Mans finansiālais stāvoklis nav nekas īpašs, es arī nekad neesmu to tā izbaudījusi - tu nevari būt priecīgs, ja apkārt ir tik daudz nepriecīgu cilvēku tieši finansiālā iemesla dēļ. Tā politiski ekonomiskā vide Latvijā nav forša, un es nevaru no tā norobežoties. [..] Tāpēc es jūtos solidāra nevis ar to superturīgo slāni, bet ar tiem pārējiem. Valsts tiek apzagta. Ieslēdz televizoru un redzi tās melīgās sejas, par kurām skaidri redzams - blēži,» izdevumam atklāja Kļaviņa.

Kā zināms, aktrise ziemas sezonā būs redzama vairākās izrādēs, piemēram, «Persiešu valodas stundas», «Marķīze de Sada», «Melnais piens», «Divpadsmit krēsli» un «Ziedonis un visums».

Viņa savas karjeras laikā bijusi redzama arī kinofilmās «Mērnieku laiki», «Tumšie brieži», «Rīgas sargi» un citās.

Pašlaik Kļaviņa pievērsusies kino industrijai un studē Latvijas Kultūras akadēmijas Filmu skolas maģistrantūrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu