Hakeri «noplūdinājuši» aktrises Hlojas Morecas intīmās fotogrāfijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms pāris dienām hakeri interneta dzīlēs «nopludinājuši» jaunās aktrises Hlojas Morecas fotogrāfijas. Tiesa gan, fotogrāfijās, kuras iegūtas no aktrises mobila telefona, nav pilnībā redzama viņas sejas, bet mati, lūpu forma, tetovējumi, miesas uzbūve, nevienam neliek šaubīties, ka fotogrāfijās patiesi redzama aktrise.

Ne Moreca, ne viņas mīļotais, dizaineres Viktorijas Bekhemas vecākais dēls Bruklins, kuram noteikti arī šīs fotogrāfijas tika uzņemtas un nosūtītas, nav komentējuši situāciju.

Fotogrāfijas aktrises faniem ne tikai ļāva apskatīt kailu viņas ķermeni, bet arī aplūkot jauno tetovējumu, kurš redzams zem viņas krūts.

Par hakeru upuriem kļuvušās arī aktrises Amanda Seifrīda, Emma Vatsone, Dženifera Lorensa un daudzas citas zvaigznes, kuras nekādi nespēj iemācīties, ka telefons nav vieta, kur glabāt savus kailfoto.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu