Baltijas lielāko A klases kopstrādes telpu atklāšanu apmeklē vairāk nekā 150 viesi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15. novembrī, E. Birznieka-Upīša ielā 21 pulcējās vairāk nekā 150 cilvēki, lai piedalītos Baltijā lielāko A klases kopstrādes telpu People Work svinīgajā atklāšanā. Viesu vidū bija Kate Ločmele, Dmitrijs Koļesņikovs, Marina Dorošenko, Nikola Krištopane, Vita Baļčunaite un Jūlija Zolberga, Dace un Rolands Bahmaņi, Aleks Silvērs, Evelīna Pārkere un citi.

Pēc svinīgās sarkanās lentes pārgriešanas kopstrādes telpu vestibilā People izpilddirektors Georgijs Guseļņikovs un mārketinga direktore Aleksandra Dembo aicināja viesus uz otro stāvu, kur viesiem tika piedāvāta iespēja piedalīties Instagram kvestā.

Lai piedalītos vajadzēja atbildēt uz 10 jautājumiem, izstaigāt visu ēkas 3500 m2 lielo platību un apskatīt desmit zonas, kas veltītas veiksmīgu uzņēmumu, piemēram, Starbucks, Tesla, LinkedIn, Google, Apple, Facebook, Instagram, Twitter, Alibaba un Nike, dibinātājiem.

Kvestā piedalījās vairāk nekā 40 cilvēki, un centīgākie no viņiem, kuri izpildīja visus nosacījumus, ieguva vērtīgas balvas - art direktors un režisors Dans Silovs saņēma telefonu iPhone X, fonda «Baltijas muzikālās sezonas» projektu vadītāja Kate Ločmele un rotaslietu zīmola YAYIOI dibinātāja Jevgēnija Dorošenko People Beauty Bar dāvanu kartes, bet Karina Zu un Nikola Krištopane - darba vietas kopstrādes telpās.

Šai laikā citi viesi baudīja uzkodas, ko gatavojusi jaunā un talantīgā restorānu īpašnieka Viktora Ravdives komanda, DJ setu Dj Get Dizzy izpildījumā un šarmantās vakara vadītājas Irenas Ju klātbūtni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu