Ieva Florence atrāda mīļoto vīrieti košā fotosesijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dailes teātra aktrise Ieva Florence sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi rudenīgus foto no kādas fotosesijas, kurā piedalās kopā ar savu mīļoto vīrieti Oskaru Vīksni.

Florence pie publiskotā foto citē Līgu Purmali, rakstot: «Ir pilnīgi skaistuma un harmonijas brīži, kad liekas, skaisti būtu mirt, sadalīties atomos, aizplūst zaļā zālē, tas mijas ar vētrainu, nepacietīgi priecīgu lidotgribu un tikpat neprātīgām bailēm.»

Šā gada 11. oktobra izdevumā «Ieva» daiļā aktrise pastāstīja, ka ar mīļoto vīrieti iepazinusies studiju laikā. «Oskars zina visus manus dēmonus, viņš redz mani tajās situācijās, kurās neredz neviens. Mēs cenšamies viens otru ļoti atbalstīt, rēķināties ar otru. Kā būs tālāk, mēs nezinām, mēs neko neplānojam. Šobrīd mums kopā ir labi, un tas ir galvenais. Oskars ir kolosāls cilvēks. Tiešām.»

Ieva Florence guvusi atpazīstamību ne vien uz Dailes teātra skatuves, bet arī tādos seriālos kā «Šķiršanās formula» un «Viņas melo labāk». Arī viņas Oskars ir topošais aktieris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu