Repere Kaimaija laiž klajā jaunu miksteipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

22 gadus vecā Ouklendas repere Kamaija (Kamaiyah), kura plašāku ievērību guva ar pagājušā gada albumu «A Good Night in the Ghetto» (skat. recenziju) un īpaši singlu «How Does It Feel», laidusi klajā vienu no diviem miksteipiem, kas ieplānoti pirms mākslinieces lielās komerciālās debijas «Interscope» apgādā.

Jaunais ieraksts saucas «Before I Wake» un klajā nācis 7. novembrī.

«Viss iepriekšējais gads bija ļoti smags, es zaudēju brāli, kurš nomira ar vēzi, ieslīgu depresijā, un radošajā jomā mans albums iestrēga, jo izmantotajiem sampliem bija nepieciešama ilga saskaņošana,» viņa raksta savā «Facebook». «Tāpēc nolēmu rīkoties pati, ierakstīt un izdot mūziku saviem faniem pati.»

Miksteipu producējis «Link Up», viens no debijas ieraksta bītmeikeriem.

Lai arī šogad izdotas divas dziesmas «Successful» un «Build You Up», neviena no tām nav atrodama šajā miksteipā. Iespējams, tās tiks iekļautas minētajā izdevniecības «Interscope» albumā «Don't Get It Twisted».

Kā allaž, Kamaijas mūzikā neizbēgamas ir atsauces uz 90. gadu sieviešu hiphopu - Misiju Elioti, MC Lyte, TLC un īpaši Conscious Daughters. Muzikāli daudz kas aizgūts no Rietumkrasta hiphopa un fanka - Too $hort, DJ Quik, Dr. Dre...

Foto: Publicitātes

«Before I Wake»

1. «Dope Bitch»

2. «Slide (Bet)»

3. «The Wave»

4. «Playa in Me»

5. «Me Against Myself»

6. «Does She Know»

7. «Fashion»

8. «Leave Em»

9. «How I Live»

10. «Therapy»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu