Esi gatavs gada nogales svētkiem? Uzzini, kā ātri un viegli nomest 12 kg liekā svara

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Diētas laikā jutos paēdis, enerģijas pilns un svēros katru dienu. Biju pārsteigts, ka svara zudums - 3 kilogrami - bija jau pirmajās dienās. Un tā līdz brīdim, kad sasniedzu savu mērķi - 12 zaudēti kilogrami,» - tā savu tievēšanas pieredzi raksturo Artūrs Neparts (42) no Salaspils. Lasi interviju ar Artūru un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju!

Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

- Iepriekš mēģināju nomest svaru, ēdot mazākas porcijas un neēdot vakaros. Notievēt nesanāca, tikai tāda sevis mocīšana vien bija. Sapratu, ka gribu tādu notievēšanas metodi, kurā skaidri tiek norādīts, kas jāēd, nevis tādu, kur tikai pasaka, ko nevar un beigās sanāk, ka nevar neko (smejas).

Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

- Svars pieauga pamazām un gandrīz nemanāmi. Kad svars sasniedza jau 90 kilogramus, sāku izjust reālu diskomfortu - arvien vairāk drēbju vairs nederēja, turklāt es svīdu pie katras mazākās slodzītes. Vienā dienā, kad tikko biju knapi uzkāpis pa trepēm, sapratu, ka kļūst tikai trakāk. Biju reāli dusmīgs uz sevi, ka tik tālu esmu ielaidies ar lieko svaru! Sapratu, ka jāatrod veids, ar kuru ātri un uz visiem laikiem nomest «riepu».

Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

- Žurnālā pamanīju policijas priekšnieka Inta Ķuža fotogrāfijas pirms un pēc Stokholmas diētas. Jau tad sapratu, ka šī ir diēta, kas reāli strādā, jo viņa rezultāti bija neticami - mīnuss 40 kilogrami. Arī mani paziņas un tuvinieki bija to izmēģinājuši uz savas ādas un es pats savām acīm redzēju rezultātus. Tie bija iespaidīgi, tāpēc nekavējoties nolēmu izmēģināt arī pats.

Foto: Publicitātes foto

Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

- Internetā atbildēju uz testa jautājumiem saistībā ar maniem līdzšinējiem ēšanas paradumiem, veselības stāvokli un vēlamo rezultātu. Burtiski pēc pāris minūtēm saņēmu savu uztura plānu. Ievērot to sāku nākošajā dienā. Procesu ļoti atviegloja tas, ka viss bija skaidri rakstīts priekšā - kad, ko un cik ēst un kā pagatavot. Jutos paēdis, enerģijas pilns un svēros katru dienu. Biju pārsteigts, ka svara zudums - 3 kilogrami - bija jau pirmajās dienās. Arī turpinājumā svars kritās regulāri. Un tā līdz brīdim, kad sasniedzu savu mērķi - 12 zaudēti kilogrami un saulaināks skats uz sevi un dzīvi kopumā.

Vai Tu rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

- Kopš esmu zaudējis svaru mans miegs ir kļuvis labāks, noskaņojums pozitīvāks, kustības - vieglākas. Pavisam citas sajūtas! Atliekot uz vēlāku, svars nekritīsies, tāpēc piesakies uzreiz un beidzot atbrīvojies no liekajiem kilogramiem!

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmDiet.com mājas lapā jau šodien!

SVARĪGI! Tikai šodien Stokholmas diēta dāvinās. Tev 80% atlaidi, izmanto tagad, bet sāc zaudēt svaru jebkurā dienā, jo notievēšanas plāns būs pieejams jebkurā brīdī Tavā personīgajā bezmaksas Stokholmas diētas profilā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu