Debijas albumu prezentēs sportpanka apvienība «Rīta stienis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

24. novembrī sportpanka apvienība «Rīta stienis» laidīs klajā debijas albumu «Boobieshooter». Tajā iekļauti vienpadsmit skaņdarbi, un kompaktdisks apveltīts ar īpašu noformējumu, kura vizualizācija aizgūta no topošas tāda paša nosaukuma videospēles.

Albums «Boobieshooter» tapis piecus gadus un ierakstīts Mārtiņa Burkevica studijā. Ieraksta process ilga četrus gadus, kas arī bija par iemeslu tam, ka alternatīvās mūzikas aprindās iecienītā Vecrīgas kroga «Aptieka» gada balvu pasniegšanas ceremonijā divreiz pēc kārtas – 2013. un 2014. gadā – grupa «Rīta stienis» ieguva balvu par gada gaidītāko albumu.

Grupā muzicē vokālists Mārtiņš Kozlovskis jeb Kozmens, ģitārists Ritvars Šreibers jeb Riča, basists Herberts Blumbergs jeb Herbe, bundzinieks Māris Krūmiņš, saksofonists Ritvars Šilkovs jeb Ricis, trombonists Maksims Starodubovs jeb Maxis, vēl viens trombonists Jānis Kaličus jeb Kaļa, trompetists Nauris Bruņinieks jeb Brunis un perkusionists Kristaps Krolls. Debijas albuma ierakstā piedalījās arī ģitārists Mārtiņš Vaters, bundzinieks Miks Riekstiņš un čellists Aivis Gailītis.

«Boobieshooter» prezentācijas koncerts notiks 24. novembrī «Melno cepurīšu balerijā» Jelgavā, un albuma prezentācijas koncerti paredzēti arī 1. decembrī «Cafe Leningrad» Rīgā, Daugavas labajā krastā, 2. decembrī «Artilērijas pagrabos» Daugavpilī, uz ko tiks organizēts speciāls fanu vilciens, 7. decembrī «Lokālā Veldze» Rīgā, Daugavas kreisajā krastā, un 9. decembrī «Fontaine Palace» Liepājā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu