Skandināvu dievs Tors uzveic «Tētuku karus 2»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros jau otro nedēļu pārliecinošs numur 1 komiksu kompānijas «Marvel» supervaroņu filmas «Thor» («Tors») jaunākā daļa «Thor: Ragnarok» («Tors: Ragnarjoks»), ziņo «collider.com».

Filma par skandināvu dievu Toru, kas uzņemta Austrālijā un kurā filmējušās tādas kino zvaigznes kā Kriss Hemsvorts (Chris Hemsworth) un Toms Hidlstons (Tom Hiddleston), nedēļas nogalē iekasējusi 56 miljonus ASV dolāru.

Citās lomās filmā redzami Idriss Elba, Entonijs Hopkinss, Marks Rafalo, Keita Blanšeta, Džefs Goldblums un citi.

Anotācija: Atgriezies Asgardā, lai atrastu noslēpumaino ienaidnieku, kurš meklē Bezgalības Akmeņus, Tors uzzina, ka viņa brāļa Loki rīcība ir pietuvinājusi karaļvalsti briesmīgam notikumam - Ragnarjokam (skandināvu mitoloģijā - pasaules un dievu bojāeja, pēc kuras sāksies jauna kārtība). Toram nāk palīgā Halks, un viņiem abiem būs lemts sastapties aci pret aci ar visu deviņu pasauļu ļaunāko ienaidnieku.

2011. gadā uz ekrāniem nonāca pirmā filma «Thor» («Tors»), un 2013. gadā tai sekoja «Thor: The Dark World» («Tors: Tumsas karaļvalsts»).

Filma jau skatāma arī Latvijā.

2. vietā jaunums - komēdija «Tētuku kari 2» (Daddy's Home 2). iekasēti 30 miljoni.

Anotācija: Abi «tētuki» Breds (Marks Vālbergs) un Dastijs (Vils Ferels) nolēmuši apvienot spēkus, lai bērniem sarīkotu īpašus Ziemassvētkus - šoreiz šaurā ģimenes lokā. Taču tad kā no zila gaisa ciemos ieradīsies viņu papuči - vīrišķīgais Dastija tēvs (Mels Gibsons) un Breda papucis (Džons Litgovs), īstens sirsnības un mīlestības iemiesojums. Kamēr pasaulē valdīs miers un labs prāts, šī ģimene piedzīvos īstu Ziemassvētku jampadraci.

«Tētuku kari 2»
«Tētuku kari 2» Foto: Publicitātes

3. vietā rakstnieces Agatas Kristi romāna «Murder on the Orient Express» («Slepkavība Austrumu ekspresī») jaunākā ekranizācija. Filmā redzamas tādas zvaigznes kā Džonijs Deps (Johnny Depp), Penelope Krusa (Penelope Cruz), Vilems Defo (Willem Dafoe), Kenets Brana, Džūdija Denča (Judi Dench), Mišela Feifere u.c. Iepriekšējā kino adaptācija iznāca 1974. gadā, un tajā spēlēja daudzi tolaik ļoti slaveni aktieri, tostarp Lorēna Bekola, Alberts Finnijs, Ingrīda Bergmane, Šons Konerijs, Vanesa Redgreiva un Maikls Jorks.

Anotācija: Ceļojums vienā no krāšņākajiem Eiropas vilcieniem pārvēršas vienā no sarežģītākajām un visaizraujošākajām mīklām kriminālistikas vēsturē. Savā kupejā miris tiek atrasts noslēpumainais amerikāņu miljonārs Rečets, un nav šaubu, ka slepkava ir viens no pasažieriem. Kamēr puteņa dēļ vilciens ir apstājies un nošķirts no ārējās pasaules, detektīvam Erkilam Puaro ir jānoskaidro slepkava, pirms tas uzbruks atkal.

4. vietā komēdijas «Sliktās mammas» turpinājums «Sliktās mammas 2» («Bad Moms Christmas»), bet top5 noslēdz šausmu filma «Zāģis 8» («Jigsaw»).

Top5:

NosaukumsŠonedēļKopā
1. «Thor: Ragnarok»$56,600,000$211,589,707
2. «Daddy’s Home 2»$30,000,000$30,000,000
3. «Murder on the Orient Express»$28,200,000$28,200,000
4. «A Bad Moms Christmas»$11,510,000$39,873,626
5. «Jigsaw»$3,420,000$34,354,093
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu