Nešvilā pasniegtas kantrimūzikas balvas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV Kantrimūzikas asociācijas (CMA) godalgu pasniegšanas ceremonijā trešdienas vakarā Našvilā par gada mākslinieku atzīts veterāns Gārts Brukss (Garth Brooks), bet kategorijās «labākais dziedātājs» un «labākā dziedātāja» pie balvām tikuši Kriss Steipltons un Miranda Lamberte.

Bruksam tas ir jau sestais šāds apbalvojums.

Par gada labāko albumu atzīts Steipltona albums «From A Room: Volume 1».

Teilore Svifta, kas tagad kļuvusi par popmūzikas karalieni, ieguvusi balvu labākās dziesmas kategorijā kā grupas «Little Big Town» izpildītās kompozīcijas «Better Man» autore. Savukārt balvu kategorijā «labākais singls» ieguvis Kīts Ērbans par dziesmu «Blue Ain't Your Color».

Balvu gada vokālās grupas kategorijā ieguvusi grupa «Little Big Town» , bet par labāko vokālo duetu atzīts «Brothers Osborne».

Kategorijā «gada jaunais mākslinieks» pie balvas ticis Džons Pardi.

Par gada labāko muzikālo notikumu atzīta šogad mirušā kantrimūzikas veterāna Glena Kempbela un Vilija Nelsona jaunā versija dziesmai «Funny How Time Slips Away».

Kategorijā «gada mūzikas video» balvu ieguvis «Brothers Osborne» par dziesmu «It Ain't My Fault», bet kategorijā «gada mūziķis» pie balvas ticis ģitārists Maks Makenlijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu