Pasākuma laikā viesiem bija iespēja gan iepazīties ar dažādiem «Diageo» single malt viskijiem, gan novērtēt to kombinācijās ar dažādiem ēdieniem. Kā pastāstīja Toms Džonss, viskijs ir viens no tiem alkoholiskajiem dzērieniem, kuram ir ļoti plašas garšas nianses – no saldeni svaigas līdz pat dūmakainai. Tas nozīmē, ka ikvienam šī dzēriena cienītājam ir iespēja atrast sev tīkamāko garšu, turklāt to var lieliski kombinēt ar dažādiem ēdieniem.
«Ņemot vērā viskija niansētās garšas īpašības, dzēriens var veidot ideālu sadarbību gan ar uzkodām, gaļas ēdieniem un jūras veltēm, gan dažādiem desertiem un šokolādi. Tāpat viskijs lieliski garšo dažādās kombinācijās ar citiem dzērieniem. Ir valstis, kurās viskiju jauc ar kokosriekstu ūdeni, zaļo tēju un «Ginger Ale» limonādi, tajā pašā laikā nemainīgi populārākais dzēriens visā pasaulē, ar ko jaukt viskiju, joprojām ir «Coca-Cola»,» atklāj «Diageo» single malt vēstnieks Toms Džonss.
Kā zināms, mūsdienās labākie skotu viskiji tiek klasificēti trijos veidos: kā graudu viskiji (allgrain), iesala viskiji (malt) un jauktie viskiji (blended).