«Super Bowl» spēles pārtraukumā jau trešo reizi Džastins Timberleiks

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien ziņots, ka Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) finālspēles jeb «Super Bowl» pārtraukumā atkal dziedās Džastins Timberleiks, kurš 2004. gadā izraisīja skandālu, uzstājoties kopā ar amerikāņu popmūzikas zvaigzni Dženetu Džeksoni. Izrādās, ka šogad uzstāties atkal piedāvāts arī Džeksonei, bet viņa atteikusies.

Pirms 13 gadiem abi mūziķi jau kāpa uz NFL finālspēles skatuves, bet abu uzstāšanās beidzās ar skandālu, jo dziesmas izskaņā Timberleiks neveiksmīgi norāva partneres krūštura daļu, atkailinot vienu Džeksones krūti. Šis incidents notika tiešraidē, kuru vēroja teju 150 miljoni skatītāju, pēc tam izsaucot sašutumu sabiedrībā.

Zīmīgi, ka pēc tam Džeksones karjera piedzīvoja lejupslīdi, jo viņas dziesmas atteicās atskaņot vairākas vadošas radiokompānijas, kā arī popmūziķei tika liegts uzstāties «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā.

Džeksone janvārī 50 gadu vecumā dzemdēja savu pirmdzimto.

Jāpiebilst, ka Timberleiks trešo reizi karjerā uzstāsies «Super Bowl» šovā, jo savulaik to darījis ne tikai ar Džeksoni, bet arī ar popgrupu *NSYNC.

Šīs sezonas NFL finālspēle 4. februārī notiks Minesotā.

«Super Bowl» finālspēle ir ASV sporta gaidītākais pasākums, kura piesaista šīs valsts TV skatītāju lielāko auditoriju. Iepriekšējās sezonas finālspēles puslaika pārtraukumā uzstājās Lēdija Gāga (Lady Gaga), bet iepriekš to darījuši arī tādi mūzikas smagsvari kā «Rolling Stones», U2, Madonna, Brūss Springstīns un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu