Slavenības pozē stilīgos kreklos, kas veltīti eksprezidentei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pašmāju zīmols «BOLD Concept Store» atklājis projektu «We should all be Vaira» (Mums visiem vajadzētu būt Vairai) godinot sievietes un izceļot sievišķības spēku, radot T-kreklus ar eksprezidentes simbolu. To izvēlējušās nēsāt vairākas sabiedrībā zināmas dāmas.

Kreklu iecienījušas tādas pašmāju zvaigznes kā Māra Upmane-Holšteina, Lelde Lietaviete, Dārta Daneviča, Katrīna Jaunupe un citas.

Kā vēsta T-kreklu radītājas - Krista Birmane un Beāte Stivriņa - mērķis ir kultivēt nobriedušas, pozitīvas idejas, raksturojot inteliģentu un spēcīgu sievieti, kas domā radošāk un pārliecinātāk, iestājas par kopējam, ne individuālām un kaprīzām vērtībām.

«Par šo vērtību simbolu esam izvēlējušies Latvijas Republikas eksprezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, kuras oficiālo portretu esam izveidojuši amerikāņu leģendārā mākslinieka Endija Vorhola iemīļotajā «pop-art» stilā. Tas ataino dažādību sabiedrībā un to, ka katram no mums ir iespēja «būt» Vairai».

Daļa līdzekļu no katra krekla realizācijas tiks ziedoti Vairas Vīķes–Freibergas stipendijai «Vītolu fondā», kas sniedz iespēju iegūt izglītību bāreņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu