Pašpasludinātā gaišreģe Ragaciema Agnese pārdod savu grezno villu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: starlex.lv

Latvijā plaši pazīstamā parapsiholoģe un pašpasludinātā gaišreģe Agnese Bērziņa jeb Ragaciema Agnese nolēmusi par 285 tūkstošiem eiro pārdot savu īpašumu Engures novadā.

2410 kvadrātmetru lielajā zemes īpašumā atrodas 393,5 kvadrātmetrus plaša trīsstāvu māja - greznā rezidence atrodas vien 400 metru attālumā no jūras.

Īpašuma pārdošanas sludinājums vēsta, ka pirmajā stāvā izbūvēts garš koridors, labierīcības, plaša istaba viesu uzņemšanai, sauna un duša, garāža, dzīvojamā istaba, kā arī telpa mantu glabāšanai.

Otrajā stāvā ierīkota istaba lasīšanai, kabinets, divas guļamistabas un balkons, plaša istaba garderobei, vannasistaba, labierīcības un dzīvojamā istaba ar kamīnu, kas daļēji savienota ar virtuvi un balkonu.

Savukārt trešajā stāvā atrodama plaša dzīvojamā istaba un 43,6 kvadrātmetru liela guļamistaba, kā arī divas izejas uz jumta terasi.

Sludinājumā rakstīts, ka mājai ir īpaša aura, ko viesi var sajust jebkurā tās daļā – villai ir lieli logi un interjerā izmantoti daudzi koka elementi.

Īpašums tiek pārdots ar visām mēbelēm un iekārtām, kā arī pirti un nepabeigtu guļbaļķu ēku.

www.starlex.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu