Noskaties «Carpool Karaoke» šovu ar «Linkin Park» solistu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Populārā tv šova «Carpool Karaoke» sērija ar grupu «Linkin Park», kas uzfilmēta nedēļu pirms grupas solists Česters Beningtons (Chester Bennington) izdarīja pašnāvību, šonedēļ ir pieejama mums visiem. Grupa ievietojusi 24 minūšu garo video savā Facebook lapā, piebilstot, ka video montāža notikusi saskaņojot ar Čestera ģimeni.

Epizode uzfilmēta šovasar kopā ar aktieri Kenu Jengu (The Hangover, Knocked Up).

Šovā grupas mūziķi dzied gan savas dziesmas («Numb», «In The End», «Talking To Myself»), kā arī vairākas kaverversijas - «Under The Bridge» (Red Hot Chili Peppers), «Sweet Home Alabama» (Lynyrd Skynyrd) u.c.

Tieši 20. jūlijā pasauli pāršalca bēdīgas ziņas par to, ka 41 gada vecumā, pēc ilgas cīņas ar depresiju, miris «Linkin Park» solists Česters Beningtons. Policija apstiprināja, ka Česters pakāries. Policijas paziņojumā tika atklāts arī fakts, ka blakus mūziķim atrasta pustukša alkohola pudele, savukārt narkotiku klātbūtne nav konstatēta. Nebija arī pirmsnāves vēstules.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu