Aktieris Kīts Haringtons pastāstījis, kā bildinājis aktrisi Rouzu Lesliju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/ TT NYHETSBYRN

Seriāla «Troņu spēles» aktieri Kīts Haringtons un Rouza Leslija tuvākajā laikā kļūs par vīru un sievu. Aktieris neslēpa saderināšanās faktu un pat pastāstīja, kā bildinājis mīļoto.

Aktieris pastāstīja, ka bija izstrādājis īpašu romantisku bildināšanas plānu, bet viss izvērties citādāk, ātrāk radās cits romantisks moments.

Lai radītu romantisku noskaņojumu, Kīts plānoja kokos izvietot un aizdedzināt ķīniešu laternas, bet dienu pirms paredzētā bildinājuma viņi atradušies zem skaistām, zvaigžņotām debesīm, bijis silts vakars, valdījis romantisks noskaņojums un Haringtons nevilcis garumā un bildinājis aktrisi. Rouza pieņēma bildinājumu, un pāris skūpstījies zem zvaigžņotām debesīm.

Aktieris, saņēmis jautājumu, vai kāzu ceremoniju neplāno apmeklēt «Troņu spēlēs» tēlotā personāža Džona Snova kostīmā, atbildējis, ka pat neapsver tādu domu, jo Rouza to pavisam noteikti nenovērtēs.

Haringtons vēlas lūgt seriāla producentam viņa kāzu dienā atcelt visas filmēšanas, lai visi šovā iesaistītie varētu apmeklēt ceremoniju un banketu, kā nekā tieši «Troņu spēļu» dēļ aktieri iepazinušies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu