Apdraudēta dziedātājas Džesikas Simpsones laulības dzīve

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ārzemju prese raksta, ka aktrisei, dziedātājai Džesikai Simpsonei ir lielas alkohola problēmas, kuru dēļ ir apdraudēta viņas laulība – attiecības ar vīru un bērniem. Zvaigzne pirms pāris nedēļām kopā ar vīru svinēja vīrieša dzimšanas dienu, un, izejot no restorāna vīrietim nācās sievu turēt, lai viņa spētu nokļūt līdz automašīnai.

Kā ārzemju presei stāsta pārim tuvu stāvošas personas, Ēriks Džonsons jau aizdomājas par tik drastisku soli kā laulības šķiršana.

Vīrietis dažādi mēģinājis sievai parādīt, ka viņai ir problēma, kura jārisina, bet viņa neklausās un, pat redzot paparaci uzņemtās fotogrāfijas, kurās redzams, ka viņa tik tikko turas kājās, zvaigzne neuzskata, ka tas liecina par problēmām.

Piedzērusies sieva izjaukusi Ērika dzimšanas dienu, romantisko noskaņu, un šī nav pirmā reize, kad Džesikas aizraušanās ar alkoholu izjauc pāra randiņus.

Ēriks izteicis Džesikai ultimātu – ārstēties vai atvadīties no ģimenes, jo nu viņas dzīvē pirmo vietu ieņem alkohols, bet bērni atrodas auklīšu uzraudzībā.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu