Modele Kara Delavinja: Jaunībā domāju, ka nekad neko nesasniegšu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Intervijā izdevumam «Elle» modele, aktrise Kara Delavinja pastāsta par popularitāti, vientulību un savu aizraušanos - rakstniecību.

Kara sāk sarunu, sakot, ka dzīvo gluži kā sapnī, jo jaunības gados nekad nav domājusi, ka spēs ko sasniegt, un nu viņa ir īstenojusi visu, par ko reiz sapņojusi.

Zvaigzne bērnībā un jaunības gados nepārtraukti jutusies vientuļa, nav pratusi būt ar sevi, bet nu iemācījusies arī vienatnē neizjust vientulību.

Tieši šo laiku, kas radījis bailes un skumjas, viņa sauc par noderīgu, kā nekā tas izveidojis viņu par tādu personu, kā viņa ir tagad.

Nu savas bailes, diskomfortu Delavinja izliek uz papīra, ne noslēdzas no cilvēkiem. Tieši rakstīšana palīdz modelei atgūt iekšējo harmoniju.

Bieži vien skaistule raksta pārlidojumu laikā, jo tad atslēdzas no realitātes un iegrimst savā fantāzijas, pārdomu pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu