Princis Džordžs vairs nevēlas iet uz skolu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms trīs nedēļām princis Džordžs sāka skolas gaitas prestižajā «Thomas`s school». Pirmās dienas mazais princis uzmanīgi sekoja līdzi mācībām, nu viss mainījies.

Princis Viljams paziņoja, ka viņa dēls nevēlas iet uz skolu, ka tam apnikušas mācības. Viljams stāsta, ka aizvedis Džordžu uz mācību iestādi, bet tas atteicies iet klasē, jo juties noguris.

Izrādās, pirmajā laikā Džordžs nebija sapratis, ka jāmācās būs katru dienu, bet domājis, ka skola gluži kā interešu klubiņš ir pāris reizes nedēļā, saprotot patiesību, princis vairs nav vēlējies doties uz skolu.

Izvēloties dēlam tieši šo mācību iestādi, princis Viljams un hercogiene Keita Midltone lauzuši senu karaļnama tradīciju, kā nekā «Thomas`s school» mācās gan zēni, gan meitenes, bet karaliskajā ģimenē pieņemts bērnam izvēlēties skolu, kurā mācās tikai viņa dzimuma audzēkņi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu