Rīgā ar iespaidīgu šovu «Pink Floyd» mūziķis Rodžers Voterss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Leģendārās britu rokgrupas «Pink Floyd» dibinātājs un vizionārs Rodžers Voterss (Roger Waters) 2018. gada vasarā Rīgā uzstāsies ar vienu no krāšņākajiem 21. gadsimta rokmūzikas šoviem. Rodžera Votersa koncertturneja «Us + Them» jau kopš vasaras sākuma apceļojusi lielākās ASV pilsētas, pulcējot simtiem tūkstošu sajūsminātu fanu un gavilējošu mūzikas kritiķu, un jau nākamgad 24. augustā Arēna Rīga piedzīvos grandiozāko šovu, kāds jebkad skanējis tās sienās.

Biļešu pārdošana uz pasaules tūres «US + THEM» koncertu Rīgā sāksies ceturtdien, 5.oktobrī, plkst. 10:00 «Biļešu servisa» tīklā. FBI koncertu kluba biedri un Positivus reģistrētie lietotāji biļetes varēs iegādāties ātrāk - jau trešdien, 4.oktobrī, no plkst. 10:00.

«Visspilgtākais un kinematogrāfiskākais rokmūzikas šovs, kāds jebkad redzēts. Par šo darbu vajadzētu piešķirt Oskaru,» atzinis prestižais mūzikas izdevums «Billboard». Kā atzinuši nozīmīgi mūzikas kritiķi, daudzdimensionālais šovs ir pārdomāts līdz sīkākajai detaļai, aizvedot skatītāju nebijušā ceļojumā.

Iespaidīgās pasaules turnejas koncertos lielākoties skan dziesmas no slavenākajiem «Pink Floyd» albumiem - «The Dark Side of The Moon», «The Wall», «Animals» un «Wish You Were Here», liekot mūzikas kritiķiem aprakstīt koncertu tādiem vārdiem kā «divarpus stundas gara hitparāde» (Westword) un «svētki klasiskās rokmūzikas mīlētājiem, kur mūzika ir tikpat svarīga kā vēstījums» (Tulsa World). Koncerta programmā iekļautas arī dziesmas no Votersa kritiķu atzītā jaunākā albuma «Is This the Life We Really Want?» (skat. recenziju).

Rodžera Votersa leģendārās dzīvās uzstāšanās ir zināmas kā daudzdimensionāli šovi ar moderniem audiovizuāliem eksperimentiem un augstākās klases skaņu. Arī šī turneja nav izņēmums, un mēnešiem ilgi veidotajā šovā scenogrāfiju veidos nebijuša izmēra projekcijas kombinācijā ar pāri publikai lidojošiem ar droniem vadāmiem elementiem, lāzeriem un citiem vizuāliem efektiem. «Uzlādējoša izklaide acīm un ausīm» (SouthFlorida.com), kā arī «satricinoša scenogrāfija, kurai līdzīga dzīvajos koncertos nav redzēta» (LasVegas Review) – Voterss ar savu komandu ir izveidojuši neticamu koncertšovu, kas ļauj izbaudīt ikvienu sekundi.

Augstākās klases skanējums, mākslinieciski nostrādāti audiovizuālie risinājumi un elpu aizraujoša skaņas kvalitāte – šie vienmēr bijuši Votersa koncertus raksturojošie elementi, un šī turneja nav izņēmums. Turklāt grandiozitātes ziņā to droši var salīdzināt ar mākslinieka 2010. – 2013. gada turneju «The Wall Live», ko kopumā noskatījās vairāk nekā 4 miljoni fanu visā pasaulē, padarot par to vērienīgāko un ienākumus nesošāko solomākslinieka turneju mūzikas vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu