Kortnijas Kardašjanas bērnu tēvs sācis romānu ar 19 gadus veco Sofiju Riči

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Realitātes šovu zvaigzne, Kortnijas Kardašjanas trīs bērnu tēvs Skots Dīsiks, sācis attiecības ar dziedātāja Laionela Ričija deviņpadsmit gadus veco meitu Sofiju Riči. Paparaci pāri pieķēruši skūpstāmies, bet paši mīlnieki sociālajos tīklos publiskojuši romantisku foto.

Pārītis bija devies uz Maiami, kur baudīja repera Trevora Skota, kurš gaida savu pirmdzimto kopā ar jauniņo Kailiju Dženeri, koncertu.

Foto: instagram

Koncerta laikā Sofija publiskoja fotogrāfiju, kurā bija redzams šķīvis ar saldajiem ēdieniem un šokolādes uzrakstu – apsveicam Sofiju un Skotu.

Foto: instagram

Vēlāk mīlniekus paparaci pieķēra skūpstoties, apskaujoties un turam viens otra roku.

Kopš Skots redzēts izejam sabiedrībā kopā ar Sofiju, viņš atsakās no alkoholiskajiem dzērieniem, iespējams, trīsdesmit četrus gadus vecais vīrietis atradis savu laimi un vairāk nav nepieciešamības slīcināt bēdas alkoholā?

Sofijas vecākā māsa Nikola Ričija neatbalsta māsas attiecību izvēli un gluži kā laikā, kad Sofija satikās ar dziedātāju Džastinu Bīberu, mēģina pārliecināt māsu, ka šis vīrietis nav domāts viņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu