Vai aktrise Olīvija Manna vainojama pie dziedātājas Fērgijas šķiršanās?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kopš mirkļa, kad dziedātāja Fērgija un aktieris Džošs Duhamels paziņoja par šķiršanos, prese meklē iemeslus, kas vainojami pāra lēmumā iet katram savu dzīves ceļu. Kamēr viens informācijas avots stāsta par bijušo mīlnieku dažādiem skatījumiem uz dzīvi, tikmēr cits par šķiršanās iemeslu nosauc aktrisi Olīviju Mannu.

Holivudā klīst baumas, ka aktrise Olīvija Manna un aktieris Džošs Duhamels flirtē viens ar otru un daudz laika pavada kopā.

Manna tēlo Duhamela sievu jaunajā filmā «Buddy games», bet slavenību komunikācija nebeidzas filmēšanas laukumā, viņi visus brīvos mirkļus pavada kopā.

Aktieri vairakkārt redzēti pastaigu laikā, romantiskos restorāniņos, tiesa gan, pagaidām zvaigznes nav pieķerti skūpstāmies.

Fērgijas un Džoša faniem negribas ticēt, ka tik daudzu gadu laulību var izjaukt pēkšņi mainījies skatījums uz dzīvi, fani ir droši, ka laulību sagrāvusi neuzticība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu