Prinča Viljama un Keitas Midltones nedzimušais bērns jau saņēmis pirmo dāvanu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Puisītis vai meitenīte – ir jautājums, kas interesē vairumu Anglijas iedzīvotāju pēc tam, kad viņi uzzināja, ka princis Viljams un Keita Midltone gaida trešo atvasi. Apmeklējot sociālo organizāciju Spitalfields crypt trust, kura palīdz Anglijas bezpajumtniekiem, princis Viljams saņēmis pirmo dāvanu vēl nedzimušajam bērnam.

Pirmā dāvana vēl nedzimušajam princim vai princesei ir īpašs krēsls, roku darinājums, krēsls nāk komplektā ar diviem līdzīgiem krēsliem, lai arī princim Džordžam un princesei Šarlotei būtu kur sēdēt.

Sniedzot dāvanu, organizācijas pārstāvji vēlēja princim, lai starp viņa bērniem vienmēr valda draudzība, mīlestība, saticība, krēslus dāvanā saņēma Viljama atvases tāpēc, lai strīdu gadījumā viņi apsēstos, pārrunātu nesaskaņas un nenestu sirsniņās ļaunumu.

Viljams krēslus nogādāja ģimenes mājvietā un bija sajūsmā par tik lietderīgu dāvinājumu, kas izdaiļotu jebkuru mājvietu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu