Dziedātāja Fērgija pastāstījusi, kā no apkārtējiem slēpusi šķiršanos no vīra

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātājas Fērgijas un aktiera Džoša Duhamela šķiršanās bija liels šoks mākslinieku faniem. Nekas neliecināja, ka pāra astoņus gadus ilgajā laulībā parādījušās nesaskaņas. Pirms paziņojuma par šķiršanos mīlnieki jau kādu laiku nav bijuši kopā, bet slēpuši no apkārtējiem šo informāciju.

Pāris kopā apmeklējuši saviesīgus pasākumus, draugu ballītes, izliekoties, ka joprojām ir laimīgi precējušies, tāpat sociālajos tīklos ievietoja ierakstus, fotogrāfijas, kas liecināja par ģimenes idilli.

Dodoties albuma «Double ditchess» turnejā, Fērgijai bieži bijis jāatbild uz jautājumiem saistībā ar vīru, un tas viņai nav bijis patīkami, bet dziedātāja ievērojusi vienošanos un ne reizi nav izrādījusi vai pateikusi ko tādu, kas parādītu, ka viņu starpā viss nav tik lieliski kā gribētos.

Fērgija un Džošs izjūt cieņu viens pret otru, bet ir sasnieguši to dzīves posmu, kad būt kopā vienam ar otru vairs nav patīkami, drīzāk dīvaini.

Māksliniece piebilst, ka nav ideāla momenta, lai izšķirtos, tāpēc viņi to vienkārši izdarījuši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu