VEF Kultūras pils jaunais flīģelis izmaksās 20 000 eiro

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša /

Rīgas pašvaldības kultūras iestādes «VEF Kultūras pils» jaunais flīģelis izmaksās 20 578 eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Līgumcenā par melno «Yamaha» flīģeli iekļautas arī piegādes izmaksas. ««Yamaha» flīģelis iegādāts Kamerzālei, bet Lielajā zālē tuvākajā laikā būs līgums par jaunu «Steinway & Sons» flīģeli,» aģentūrai LETA sacīja kultūras pils vadītāja Liene Kubiļus.

Līgums par jaunā flīģeļa iegādi un piegādi noslēgts ar SIA «RDL».

Kā ziņots, «VEF Kultūras pils» atjaunotā ēka tiks nodota ekspluatācijā oktobrī, iepazīstoties ar darbu gaitu objektā, norādīja Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S).

Kultūras pili sāka rekonstruēt 2016.gadā, darbus bija paredzēts pabeigt līdz šā gada 18.novembrim. Darbus pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma veic SIA «Velve».

Rekonstrukcija izmaksās 12,1 miljonu eiro. Divus miljonus eiro Īpašumu departaments ieguva Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas administrētajā atklātajā konkursā «Siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšana valsts nozīmes aizsargājamos arhitektūras pieminekļos», bet 4,25 miljoni eiro piesaistīti no Eiropas Reģionālās attīstības fonda. Pārējo finansējumu nodrošina Rīgas pilsētas pašvaldība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu