Pašmāju komēdijseriāls «Bitīt’ matos» jaunajā sezonā pārtop par «Bitīt’ kapos»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

LNT jaunā rudens sezona nebeidz pārsteigt! Jau 21. septembrī savu pirmizrādi piedzīvos un turpmāk ik ceturtdienu plkst. 22.10 skatītājus priecēs smieklīgu kuriozu un pozitīva humora komēdijseriāls «Bitīt’ kapos», ko iepriekš pazinām kā «Bitīt’ matos». Spraiga, aizraujošu joku caurvīta sižeta līnija liks smieties līdz asarām, piedevām pašmāju seriālu cienītāju sirdis noteikti sildīs arī daudzveidīgais aktieru ansamblis, kurš šosezon ir rekordliels.

Nellijas vadītās apbedīšanas biroja Galapunkts harmoniskajai ikdienai pienācis gals, jo, kā jau biznesa vidē ierasts, konkurenti nesnauž. Nellija netaisās samierināties ar konkurentu klātbūtni, un sīva konkurences cīņa var sākties, un ticiet – šajā nozarē izdomai nav robežu, it sevišķi, ja konkurents apmeties zem viena jumta… Un ne jau par biznesu vien būs stāsts, arī attiecības un mīlestība nekur nepaliks, jo Silvestra pievilcība sakurina jaunas kaislības.

Foto: publicitātes

Aktieru ansamblis, kurš nekad neliek vilties!

Komēdijseriālā jau bez jau lieliskā aktieru pamatsastāva - Imanta Strada, Daces Bonātes, Mārtiņa Meiera, Voldemāra Šoriņa, Mārtiņa Poča un Marijas Bērziņas - piedalīsies vēl 48 viesaktieri, kuri palīdzēs komiskās situācijas pārvērst smieklu jūrā. Veltas lomā kopā ar savu teātra un seriāla partneri Lidiju Pupuri jeb Bitīt’ kapos Mirdzu redzēsim izcilo, bet aizsaulē aizgājušo Dailes teātra aktrisi Ventu Vecumnieci.

Foto: publicitātes

Divi apbedīšanas biroji zem viena jumta!

Mutīgā, apsviedīgā Nellija ar asarām acīs mēģina iežēlināt Bitītes īpašnieku Ojāru, lai viņš nepieļauj, iespējams, dzīves lielāko kļūdu - viņa dēla mātes Ritas, kurai arī ir iecere par sava apbedīšanas biroja atvēršanu, palikšanu zem viena jumta, un mēģina iekārdināt viņu par 30% lielāku īres naudu, taču Ojārs paliek nelokāms. Nellija uzskata, ka Ojārs izdara lielu muļķību, jo kā gan tas izskatīsies - divi apbedīšanas biroji zem viena jumta! Spraigo sarunu pārtrauc Rita ar milzu čemodāniem, abas dāmas apmainās nikniem skatieniem un dzēlīgiem laba vēlējumiem biznesa attīstībā, un Nellija, iedama prom, Ojāram liek apdomāties, vai viņš vēlas elitāra līmeņa biroju vai lauku kakta kantori, kāds tas būs Ritas vadībā… Ko viņš iesāks, skatieties jau pirmajā Bitīt’ matos sērijā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu