Kā aktrise Ambera Hērda pavada laiku pēc šķiršanās no miljonāra Īlona Maska?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms mēneša aktrise Ambera Hērda un miljonārs Īlons Masks izšķīrās, paziņojot, ka šādu lēmumu pieņēmuši savu nesavienojamo darba grafiku dēļ. Pāris savā paziņojumā neslēpa, ka joprojām mīl viens otru, bet satikušies neīstajā laikā, jo tiem gluži vienkārši nav laika attiecībām.

When in Bali...

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Īlons šobrīd aizrāvies ar jaunu skafandru izgudrošanu kosmonautiem un par attiecībām nedomā, toties Ambera pabeigusi Austrālijā filmēties un devusies atpūsties uz Bali.

Something to wine about @hanumanheartyoga ?:@savannahmcmillan

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Atpūtas brauciena laikā zvaigzne atslābinājusies, bauda atpūtu un izskatās bezrūpīga. Hērda sociālajos tīklos publisko gan fotogrāfiju topless, gan redzama izklaidējamies kopā ar kādu noslēpumainu dāmu.

Zinot, ka aktrisei bijušas attiecības ar daiļā dzimuma pārstāvēm, šādi foto izraisa neizpratni viņas fanu vidū, bet Ambera nesteidzas skaidrot, kādās attiecībās ir ar fotogrāfijās redzamo sievieti.

Earned

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu