Ekranizēs Stīvena Kinga īso stāstu «Suffer the Little Children»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tiks ekranizēts amerikāņu šausmu literatūras rakstnieka Stīvena Kinga īsais stāsts «Suffer the Little Children», vēsta izklaides ziņu žurnāls «Hollywood Reporter».

Filmu uzņems režisors Šons Kārters, kura kontā ir šausmu filma «Keep Watching» ar amerikāņu aktrisi Bellu Tornu galvenajā lomā.

«Suffer the Little Children», kas ir viens no Kinga agrīnajiem darbiem, vēsta par skolotāju, kura atklāj, ka viņas skolēni nebūt nav tie, kas šķituši sākumā.

Kārters iecerējis paplašināt stāstu, pamatojoties uz tā kodolu.

«Suffer the Little Children» ekranizācijā sadarbojas kinostudija «Voltage Pictures» un uzņēmums «Bread & Circuses Entertainment».

Kinga darbu ekranizācijas pēdējā laikā piedzīvojušas uzplaukumu. Jau vēstīts, ka romāna ekranizācijas «It» («Tas») globālie kases ieņēmumi pirmajās pāris dienās sasnieguši 179,2 miljonus ASV dolāru, kas finansiālā ziņā ir visu laiku labākais demonstrēšanas sākums šausmu filmai.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu