Pēc bērna dzimšanas Nikija Rīda un Ians Somerhalders atgriežas saviesīgajā dzīvē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieri Nikija Rīda un Ians Somerhalders 25.jūlijā kļuva par meitas vecākiem un jau uzticējuši mazuli auklītes rūpēm un atgriezušies saviesīgajā dzīvē. Pāris izskatījies laimīgs, atpūties un relaksējies, kas parasti nav raksturīgi tik tikko dzimušu bērnu vecākiem, kā nekā mazuļi jābaro arī naktīs un tie mēdz būt nemierīgi.

Foto: TT NYHETSBYRN

Nikija savai atgriešanās reizei uz sarkanā paklāja bija izvēlējusies melnu kleitu ar ziedu motīvu, parādot, ka jau atguvusi ierasto formu; Ians priekšroku deva baltam kreklam un melnām auduma biksēm.

Foto: TT NYHETSBYRN

Pāris izskatījās laimīgs, viens otram veltīja siltus skatienus, smaidus un neslēpa no preses, ka pēc meitas dzimšanas mīl viens otru vēl vairāk.

Foto: TT NYHETSBYRN

Nedēļu pirms pirmdzimtās nākšanas pasaulē aktieris teica, ka, piedzimstot bērnam, viņš un Nikija vairāk nekā mēnesi pazudīs no publiskās dzīves, sociālajiem tīkliem, izslēgs telefonus un veltīs laiku, lai iepazītos ar mazulīti.

Saviesīgā vakara ietvaros pāris neaizmirsa arī par sociālajiem tīkliem un publiskoja mīļu foto no savas atpūtas jau no pasākuma iekštelpām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu