Aktieris Džerards Batlers jau atkal bauda brīva vīrieša statusu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktiera Džerarda Batlera un interjera dizaineres Morganas Braunas romāns sākās pirms trīs gadiem, šajā laikā pāris paspēja izraisīt baumas par saderināšanos, izšķirties un atkal saiet kopā.

Pirmā šķiršanās ilga divus mēnešus, kuru laikā gan Džerards, gan Morgana mēģināja izveidot citas attiecības, bet ātri vien aktieris un dizainere saprata, ka vēlas būt kopā, un paparaci tos jau atkal nofotografēja romantiskā situācijā.

Vēl šovasar mīlnieki devās uz vienu no Meksikas kūrortiem baudīt atpūtu, bet nu vasaras izskaņā viņi jau atkal izšķīrušies, šoreiz šķiršanās iniciators bijis aktieris.

Kā raksta izdevums «The Sun», aktieris nav gatavs veltīt laiku attiecību attīstībai, turklāt viņš sapratis, ka nav nemaz tik līdzīgs Morganai un, lai kaut kas izdotos, pie attiecībām nāksies daudz strādāt, bet to viņš nevēlas.

Batlers neslēpj, ka mīl sievieti, bet ir drošs, ka viņiem neizdosies izveidot neko noturīgu, par to viņš pārliecinājies Meksikā, kurp mīlnieki devās, lai pārbaudītu jūtu noturību.

Pirms romāna ar Morganu Braunu Džerards Batlers saticies ar Dženiferu Anisotni, Lindsiju Loenu un Džesiku Bīlu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu